8 Ocak 2013 Salı

Karlar Düşer

Karlar düşer. Ayşe Nur okula arabayla gitmeyeceği için daha erken kalkar. Yüzünü yıkar, dişini fırçalar. Üzerini giyinmeden der dur bir bakayım haberlere. Ve görür ki okul tatil olmuş. Arkadaşlarına haber verir. Tekrar yatıp uyumak ister ama uykusu açılmıştır ve yüzünü yıkadığına o kadar pişman olur. Zorla gözlerini kapatır. Telefonla açar ve Burak Ayşe'yi uyandırır :))  Böyle tatil olacaksa hep olsun :) 
Güzel uyandım bugün. Kahvaltıda ananemin yaptığı -benim elceğizlerimle hazırladığım konserve domatesle- menemeni yedik nam nam nam. Öğleden sonra ise karda güzel bir yürüyüş yaptık dedoş ve ananemle. 
Arkasından Nurgülle Cem Yılmaz'ı izleyelim diye sinemaya gittik. Hobbit'e girdik ve ilk yarıda çıktık :) Öyle çok sıkıldım ki ikinci yarıyı bekleyemedim. Nerede Yüzüklerin Efendisi nerede Hobbit? Ne heyecan var ne hareketlilik. Üzerine bir de iki kilogramlık 3D gözlükleri ekleyince sınırları zorladık. Eminim ikinci yarıda başlayacaktı macera ama biz daha fazla tahammül edemedik. Bekle bizi Cem, geleceğiz sana tekrar :))
Yarın da tatil oldu. Bakalım yarın ne yapacağız. Öyle çok kitabımı bitirmek istiyorum ki. Oturup saatlerce okuyabilirim. Penceremin önündeki koltuğa yerleşip kucağıma alırım kitabımı. Bir de güzel müzik kulağımda. Önce müziğimi dinler bir kendime gelirim sonra da kitabımla kendimden geçerim. Ay şimdiden canım çekti. Hemen yarın olsun :))
Canımın çektiği müziklerden bir ikisini paylaşayım sizinle de... 
Not: Gece dinliyorsanız odanızın ışığını kapatın ve dinlerken karı izleyin. Nasıl da hoşunuza gidecek... 
http://www.youtube.com/watch?v=hlSbSKNk9f0
http://www.youtube.com/watch?v=P_uBQ9jvAZU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder